Pe teritoriul Romaniei livrarea se face de catre Fan Courier la domicilul clientului de regula in 24 de ore de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 de ore pentru livrare in zona rurala.
Plata se face direct catre agentul courier la preluarea coletului. 
Taxa de transport este 18 ron daca destinatia dvs este in raza de acoperire Fan Courier. ( daca nu va vom contacta pentru acordul dvs de a trimite prin Posta Romana ). Pentru comenzi peste 350 ron nu percepem taxa de courierat.
In afara teritoriului Romaniei livrarea se va face prin DPD Romania . Taxa de livrare incepe de la 10 euro in functie de greutatea coletului. Plata se va face in avans in contul nostru deschis la BRD Baia Mare . Va vom emite factura fiscala si va vom anunta detaliile si costurile exacte.
      Pentru a cumpara de pe site- ul nostru va puteti inregistra, dar aveti si posibilitatea de cumpare rapida. Avem nevoie doar de numele adresa si nr dvs de telefon.
In conformitate cu legea nr 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca soocietatea noastra inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scpurile prevazute de lege, conform notificarii cu numarul 10834 ANSPDCP din data 25/02/2009 . Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele dvs de contact sa fie prelucrate de noi.
      Returnarea produsului sa nu fie o grija pentru tine! Te rugam sa ne contactezi prin mail, telefon, mesaj pe telefon!!! ( te resunam noi ! ) sau facebook ca sa-ti putem oferi alt produs, alta marime sau iti poti primi banii inapoi. Tu alegi !!!
Produsele returnate trebuie sa fie nepurtate, in stare perfecta. Ambalajul deteriorat  sau o eticheta rupta nu este o problema ! Transportul returului il platim noi complet daca noi am gresit produsul sau marimea comandata. Daca doriti schimb de produse sau marime cheltuielile de transport le vom imparti ( exceptie produsele din categoria reduceri/oferte ) Sunati-ne cu incredere si vom gasi cea mai satisfacatoare solutie pentru dvs.

Adresa pt. retur este : Depozit Costume Aerobic, str. Victor Babes 17/19, Baia Mare, Maramures, tel : 0751 270551. Nu trimiteti cu ramburs ! Sa fie si contul Dvs in colet :) Imediat cu l-am primit va trimitem banutii.

Returnarea produselor se accepta in maxim 14 zile de la preluarea coletului.