Despre CostumeAerobic.ro si despre Costumele de aerobic in general

      

Suntem specializati exclusiv pe costume de aerobic si fitness.


Avem o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Suntem fosti sportivi, momentan instructori de aerobic si fitness. Mereu am pus foarte mare accent pe confortul maxim din timpul activitatilor sportive.


Continuu incercam sa imbunatatim si sa diversificam oferta de produse.


Materialele sunt import Italia, de cea mai buna calitate. Gama de culori este diversificata si spectaculoasa. Modelele sunt foarte bine gandite, croite. Ne-am gandit la fiecare tip somatic. Esti atletica, robusta ori poate putin plinuta... in magazinul Costumeaerobic.ro vei gasi cu siguranta modelul care sa te avantajeze. Daca nu te descurci, contacteaza-ne prin mail, telefon sau Facebook. Te ajutam cu placere!


La fiecare costum din magazin este specificat materialul folosit - de asemenea, va recomandam produsele cu care le puteti combina.


Despre materialele folosite:


  • MICROFIBRA - este fibra de microdimensiuni, foarte fina, ce absoarbe umezeala mult mai bine decat fibrele de bumbac. Prin urmare transpiratia este mult mai usor absorbita si eliberata in aer, pielea ramanand uscata. In ciuda fibrelor fine, materialul are un sistem de blocare a aerului, creat special pentru a pastra caldura dar a lasa in acelasi timp pielea sa respire.

Deoarece acarienii si polenii nu se pot dezvolta si trai in materialele de microfibra, ele sunt alegerea ideala pentru persoanele care sufera de alergii.

Microfibra este un material foarte usor de intretinut, cu conditia respectarii instructiunilor de ingrijire - intensitatea culorilor persistand si dupa spalari frecvente.

Bucurati-va de o calitate deosebita care confera confort maxim.


  • COOLMAX - este cel mai eficient material fabricat in prezent, cu grad ridicat de respirabilitate si uscare. Aceste produse sunt realizate dintr-un material unic, hidrofobic cu 4 canale pentru a imbunatati sistemul de uscare. Materialele Coolmax retin cu 305 mai putina apa si se usuca cu 50% mai repede decat bumbacul, sunt usor de intretinut, isi pastreaza aspectul de nou mult timp, nu se decoloreaza, nu se rup, nu retin mirosurile neplacute sau murdaria. Este potrivit pentru toate activitatile care se desfasoara in conditii de temperatura ridicata, pentru toate activitatile care presupun transpiratie abundenta.


  • POLYAMIDA - are caracteristici dinamometrice exceptionale. In costumele noastre este combinat cu 20% LYCRA, combinatia perfecta pentru a obtine caracteristicile esentiale: nu retine transpiratia, permite pielii sa respire si o lasa uscata, este elastic dar totusi comod si cu tinuta, bacteriostatic, rezistent si durabil, isi pastreaza culoarea si nu se sifoneaza.